ELTE Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kollégiumi Hallgatói Önkormányzata összegyetemi és összkollégiumi szinten foglalkozik a kollégista hallgatók érdekképviseletével. Ernyőszervezetként feladata a tagkollégiumi diákbizottságok munkájának segítése és a stratégiaalkotás. Ez az oldal segítséget nyújt Neked abban, hogy az ELTE kollégiumait és kollégistáit érintő minden fontosabb információhoz percek alatt hozzájuss.

Országos kollégiumi konferencia

2009. 05. 14.
ELTE Kőrösi Csoma Sándor Kollégiumban
További információkért kattints ide!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Köszöntő

2008.10.01. 16:35 | Stummer János | 1 komment

Kedves Érdeklődő!

 

Kérlek engedd meg, hogy nagy szeretettel és tisztelettel köszöntselek a Eötvös Loránd Tudományegyetem Kollégiumi Hallgatói Önkormányzatának nevében.

A nagyságrendileg négyezer ELTE-s hallgató érdekeit képviselő hallgatói önkormányzatunk jelenlegi formájában 2006 őszén kezdte meg működését, mint az ELTE EHÖK kilencedik hallgatói önkormányzata. Ezt megelőzőleg a szervezet elődje, mint Kollégiumi Összbizottság folytatott hatékony érdekvédelmi tevékenységet több éven keresztül.

Az országban egyedülálló módon a megalakulás óta a kari kollégiumi referensek és a tagkollégiumi diákbizottságok elnökei alkotják a hallgatói önkormányzat Küldöttgyűlését, amely szervezetünk legfőbb döntéshozó fóruma. Ezen testület választja meg évente a Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat elnökét, aki megválasztásakor maga jelöli ki általános- és szakkollégiumi alelnökeit, valamint referenseit, akik együtt alkotják az önkormányzat elnökségét.

A fentiekben vázolt struktúra több dimenzióban teszi lehetővé azt, hogy szervezetünk mind helyi, mind általános, mind jogsérelmi, mind pedig stratégiai kérdésekben hatékonyan tudja ellátni azon feladatát, mellyel a  közel négyezer egyetemi polgár megbízta.

Nagyon bízom benne és remélem, hogy ugyanúgy ahogy eddig, a továbbiakban is konstruktívan és előremutatóan tudunk majd együttműködni mind egyetemünk vezetésével, mind más hallgatói érdekvédelmi szervezetekkel.

 

Maradunk tisztelettel:

 

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem

Kollégiumi Hallgatói Önkormányzatának

elnöksége

A bejegyzés trackback címe:

https://eltekolhok.blog.hu/api/trackback/id/tr4690993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása