ELTE Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kollégiumi Hallgatói Önkormányzata összegyetemi és összkollégiumi szinten foglalkozik a kollégista hallgatók érdekképviseletével. Ernyőszervezetként feladata a tagkollégiumi diákbizottságok munkájának segítése és a stratégiaalkotás. Ez az oldal segítséget nyújt Neked abban, hogy az ELTE kollégiumait és kollégistáit érintő minden fontosabb információhoz percek alatt hozzájuss.

Országos kollégiumi konferencia

2009. 05. 14.
ELTE Kőrösi Csoma Sándor Kollégiumban
További információkért kattints ide!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Új elnököt választott a KolHÖK küldöttgyűlése

2008.10.13. 18:21 | Stummer János | Szólj hozzá!

2008. október 7-én küldöttgyűlést tartott a Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat. Ribling Tamás már a szeptemberi hónap folyamán bejelentette, hogy nem kíván újraindulni a posztért. Ezzel egyidőben Stummer Jánost, a KolHÖK alelnökét jelölte az elnöki posztra.

A küldöttgyűlésen - melynek a tagkollégiumi diákbizottságok elnökei és a kari hallgatói önkormányzatok elnökei - más jelölés nem érkezett az elnöki posztra, végül Stummer Jánost egyhangúlag választotta elnökévé a testület az elkövetkezendő egy évre.

Az elnök megválasztásakor kijelölte csapatát, aminek értelmében Bökönyi Eszter a Nagytétényi úti Kollégium diákbizottságának elnöke és Ribling Tamás a KolHÖK korábbi elnöke az elnökség általános alelnökei. Szakkollégiumi alelnökünk Kiss Zsolt, a PPK HÖK kollégiumi referense és az Ilyés Sándor Szakkollégium tagja lett. Gazdasági és rendezvényszervezői referensként Timár Noémi a TÓFK HÖK munkatársa, titkári feladatokat ellátó referensként Balog Péter a TÁTK HÖK tagja, EKIF referensként Barna Zoltán IK-s hallgató a Kerekes úti Kollégiumból, kommunikációs ad hoc referensként pedig Balogh Szilárd a Nagytétényi úti Kollégiumból került az elnök által megnevezésre.

Az új elnökség programját megtalálhatod a blogon az elnökiprogram címkére kattintva.

Címkék: választás

A bejegyzés trackback címe:

https://eltekolhok.blog.hu/api/trackback/id/tr8711947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása